Nike – Jorden runt på 40 dagar


Nike – Jorden runt på 40 dagar

Jag har fortfarande inte köpt en Nike sensor så att jag kan vara med på utmaningen….Var på väg att beställa en från nätet men tänkte att det skulle ta för lång tid – jag hade nog haft den vid det här laget om jag beställt den…

Jag har dessutom varit sjuk nästan hela förra veckan så jag har inte kunnat träna alls. Undrar hur det kommer att gå med min löpning idag?

Stegräknarutmaningen har gått sådär när jag varit sjuk. En dag kom jag uppp i över 11 000 steg bara på att gå – trodde att jag såg fel först 😉

Börjar tveka om Aprilutmaningen – att kliva upp tidigare…Hade ju glömt att vi ställer om klockan och på så vis går jag ju redan upp tidigare…men jag har några dagar på mig att vänja mig vid den nya tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s