Lägeskoll – utmaningar


Nu har det ju gått snart en månad och jag tänkte kolla av hur det går med mina utmaningar.

Marsutmaningen – slutdatum 31/3
Ligger bra till i allt utom Burpees som var ena jobbiga rackare, jag blir trött bara jag hör namnet 😉 Jag tror inte att jag kommer att klara målet på 200 st men jag la ju till situps också så jag kanske ska nöja mig med 50 Burpees…
Plankan, Armhävningar, Utfall gör jag i mina pass BodyCombat, BodyPump och Core men jag hade ju inte tänkt att räkna dessa för då blir det för lätt att uppnå målet. Så jag tror att jag klarar det ändå. Jag har tränat 2 nya pass och avverkat mer än 70 km samt tränat mer än 15 pass.

Godisätande…jag har faktiskt ätit ett par nävar godis men jag ser inte det som något problem för jag äter så sällan godis. Just ja man fick ju ha en undantagsdag 😉

Egentid..har jag haft varje vecka. Fotvård, läst massor av tidningar, suttit med en kopp te och bara gjort ingenting…

Ett nytt recept har jag lagat (raggmunk 😉 samt provat en ny frukt (Papaya – i en smoothie).

Stegräknarutmaningen – slutdatum 15/4
Jobbar på med minst 10 000 steg/dag. Hade oturen att tappa min bra stegräknare i toaletten men hade en till på jobbet…Har för det mesta klarat minst 10 000 steg men två dagar har jag haft mindre steg. Jag gör som Cissi och ”lånar” steg från söndagen när jag hade 20 000 steg i bara träningssteg eftersom jag tränade i 4 timmar då. Så än sålänge är jag med 😉
Känner att jag behöver gå längre promenader för att det här ska bli en bra utmaning!


Inte alls lika nöjd med den här stegräknaren som min Silva… 😦

Jägarutmaningen – slutdatum 17/4
Den här utmaningen har jag nästan glömt bort…Ska ta tag i den igen.
Dagens tid: 56,2 sek – en marginell förbättring alltså

En reaktion till “Lägeskoll – utmaningar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s