Nike +


NIKE SPORT KIT
Läste på Träningsglädje om en tävling som kommer att dra igång den 25 mars. Lät lockande att vara med. Jag har ju en iPhone så jag behöver ”bara” införskaffa en sådan här lite grej att lägga i skon…
Den finns bland annat på Stadium. Jag har förvisso inga Nike skor – för den lilla sensorn ska läggas i sulan på skon – men det ska finnas lösa sulor att lägga i andra skor med en liten utgjutning som passar för den speciella plastgrejen. Sedan är det bara att använda appen i sin iPhone (eller ett speciellt armband, eller iPod) så registreras löpturen med längd, fart, kalorier m.m.

Återkommer med en utvärdering när jag har provat.
Just nu använder jag appen RunKeeper på iPhonen. Men ibland är det så otroligt dålig GPS mottagning så då mäter den sträckan helt galet.

2 reaktioner till “Nike +

  1. Hej Emilia, har testat runkeeper samt appen traiguru, båda visar för kort sträcka… Tror inte Iphone är att lita på gällande GPS-funktionen. Innan jag köpte Iphone hade jag en Nokia med GPS-funktion och använde då ett Nokia program som heter Sportstracker, vilken funkade mycket bättre! Ska själv skaffa en Nike+ utrustning nu då jag lessnat på den icke tillförlitliga Iphone (som dock är kanon på allt annat än just GPS-funktionen). Lycka till med dina mål! mvh Peter Ekdahl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s