Detoxdrink


Körde detoxvecka förra året och har planer på att göra det igen…
Igår när jag kände att förkylningen började komma så blandade jag ihop en ”drink” som jag drack när jag körde detox. Den är inte god men supernyttig och förhoppningsvis hjälper den till att driva bacillerna på flykt

2 dl färskpressaad juice (eller Brämhults Apelsin/Grape el dyl)
2 msk olivolja
1 msk riven ingefära
2 vitlöksklyftor

Smakar verkligen apa och bara vetskapen om blandningen gör en lätt illamående…man luktar ju inte direkt gott sedan heller med två vitlöksklyftor i magen.
Men jag tror att förkylningen stannade av lite – jag är iallafall inte värre idag.

Jag bytte ut olivoljan mot linfröolja eftersom jag läste att linfröolja är rik på omega 3. Om man äter dåligt med fisk som vi gör i vår familj så är det bra att ta extra tillskott i form av fiskolja eller tabletter med omega 3. Men man kan alltså även äta/dricka linfröolja för att få i sig den nyttiga omega 3.
Det bästa är väl att få i sig fet fisk men vad gör man när man har en kinkig familj som tycker att fiskpinnar max 2 gånger om året är fullt tillräckligt? Själv älskar jag fisk men det är ju inte alltid roligt att göra dubbla maträtter :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s