SuperSunday


Nu har jag kommit hem efter SuperSunday på AeroStepCompany….Jag är helt slut….Det känns ungefär som om jag kört TjejVasan…

Började dagen med Aquabike – första gången som jag provade på det. Det var inte superroligt men det är mycket möjligt att jag provar på det igen. Det var ganska svårt att hålla balansen på pinnen som skulle föreställa cykel.

Hem en snabbis och slängde i mig lite lunch. Sedan var det tre pass på raken. Zumba – svettigt och jätteroligt. BodyPump – nya releasen samt BodyCombat – nya releasen. Gillade Pirates musiken på Combat men fick inte riktigt till ”svärdslunget” 😉

Skulle kanske ha hoppat över BodyPump för det blev lite väl mycket med 4 pass. Helst som jag börjar bli förkyld också…Nu sitter jag och väntar på kinamat som maken har åkt och hämtat. Det har jag verkligen gjort mig förtjänt av.
Imorgon får det bli vilodag.

2 reaktioner till “SuperSunday

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s