En utmaning till


Jag hoppar på Solstråles utmaning. (Det var säkert hennes alldeles egna utmaning – men jag hakar på den;)
Jag har faktiskt också en stegräknare som bara ligger och skräpar.
Fram till 15 april ska jag gå minst 10 000 steg/dag med början NU.

Igår missade jag Zumban – det var inget medvetet val utan jag var en snäll dotter och åkte iväg med mamma för att hjälpa henne att köpa dator. Sedan skulle den installeras och vips hade tiden runnit iväg…Som tur är kan jag ”träna ikapp” lite på söndag då det är Super Sunday och Aerostep dag på AerostepCompany. 4 pass har jag planerat att vara med på: Aquabike (det blir ett nytt pass för mig och då kan jag lägga till det i marsutmaningen;), Zumba, BodyPump och BodyCombat.

2 reaktioner till “En utmaning till

  1. Ja men gud vad kul! :)Jag missbedömde gårdagen helt så då fick jag bara 6000 någonting steg. Men jag lånar 4000 från gårdagen *fusk* :/Men vi kan göra så att du oxå får fuska en dag och ta från dagen innan så blir det rättvist 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s