Utmaning till mig själv


Jag har ju hakat på marsutmaningen som ÄtaTränaKämpa har satt igång. Nu tänkte jag utmana mig själv – den morgontrötta människa som jag är 😉

Efter att ha imponerats av Fitness och Hälsa som varje morgon kliver upp i ottan, går en promenad och sedan tränar så tänkte jag att jag åtminstone ska kunna masa mig ut sängen en halvtimme tidigare för att gå en morgonpromenad. Jag har ju dessutom en liten hund som kommer att bli överlycklig över att få gå lite längre än 10 minuter på morgonen…

Tanken är att i maj ska jag kunna gå upp ännu lite tidigare för att gå en längre promenad men i april blir då min utmaning: Att kliva upp 6.30 och börja dagen med en morgonpromenad!

Det känns helt OK när vädret är som idag: strålande sol 😉

2 reaktioner till “Utmaning till mig själv

  1. Den marsutmaningen ville ju jag oxå vara med på men hittade den idag och nu har ju halva mars redan kickat igång… typiskt =PVi får hitta på någon april-umaning oxå! 😉

  2. Ja jag vet inte om ÄtaTränaKämpa har tänkt sig någon ny utmaning i april 😉 Men annars får vi hitta på en själva. Jag ska ju iallafall börja morgonpromenera men det ska väl inte vara så svårt så jag behöver nåt mer att "bita i"

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s