Lätta steg


Igår gick jag på Yoga först och sedan åt jag en god rågmacka med rökt lax, sallad och keso. Tittade på Tv en stund och sedan joggade jag mina minutrar på bandet. Det gick så lätt att jogga så jag var helt imponerad! Jag blev inte ens trött och jag tittade inte hela tiden på klockan som jag annars gör när jag springer på bandet 😉
Om det var för att jag sprang på kvällen, eller efter Yoga eller vad det var som gjorde det vet jag inte – men benen kändes otroligt lätta!

Idag har jag Zumba att se fram emot 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s