Veckans träning


Åå vad härligt! Det droppar utanför mitt fönster nu =) Våren är påväg! Då ska jag byta ut de tråkiga löprundorna på bandet mot naturen.

Nu har jag planerat in veckans träning och jag har gjort om lite så att jag får en vilodag också. Kör vissa dagar med två pass istället…Har fortfarande pass som jag vill köra t ex BodyPump och Simning – men veckodagarna räcker inte till….

Gick på Core igår och jisses vad det är bra och rolig träning. Situpsen blir ju så mycket effektivare när man ligger på bollen. Kommer att fortsätta att gå på det på söndagar före BodyCombat. Jag kände mig lite ”ringrostig” på BodyCombat men kom på att jag inte tränat det på 1,5 vecka. Roligt är det fortfarande!
Bestämde att de armhävningar, plankan, situps som ingår i de pass jag kör inte kommer att räknas med i marsutmaningen – då blir det för lätt att nå målet 😉

Sitter och kollar på fina träningskläder för självklart måste jag unna mig nåt nytt när jag hela tiden följer min träningsplanering =)

Ha det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s