Morgonträning


Malte – Sötaste Jack Russelkillen 😉

Passade på att träna före frukost idag när det är helg och jag var helt ensam hemma. Inga barn som ville äta frukost med mig 😉
Jag och Malte startade ”hästrundan” – den rundan jag alltid brukade promenera med våra hästar…Den är bara drygt 3 km men för Malte var det riktigt långt då han tidigare bara gått drygt 1 km i taget. Solen sken och det var riktigt ljuvligt! Lite blåsigt i början över åkrarna men med hopp om att våren är påväg.

Väl hemma hoppade jag i joggingskorna och sprang 3 km på löpbandet. Hade det inplanerat idag – jag följer ju ett schema för att kunna springa 1 mil utan problem framåt sommaren. Det gick superlätt att springa. Gjorde några situps, armhävningar och en minut i plankan sedan skrek min mage efter frukost.

Jag skulle ju göra maxtest 5 km och jag väljer då att göra det 3 km löpning (22 min) sprang då i lugnt tempo. Sedan 2 km promenad (20 min) Summa: 32 min. Jag vill inte springa snabbare/längre just nu eftersom jag följer mitt schema…

Har duschat och äter nu en frukost (lite sent) bestående av havregrynsgröt, knäckebröd, kokt ägg och juice. Jag gillar inte kokt ägg rätt upp och ner men det är ju rätt bra till frukost så jag får väl lära mig 😉 Gillande inte havregrynsgröt för ett tag sedan heller men nu tycker jag att det är gott.

Tänk om jag kunde vara så morgonpigg så att jag orkade motionera före frukost varje morgon…vad skönt det skulle vara…Funderar på att utmana mig själv att iallafall gå upp 30 min tidigare för att hinna med en morgonpromenad varje dag….Jag funderar vidare på det 😉

Nu är jag nytränad, duschad och allt före lunch! Vad skönt!
Ha en bra träningsdag alla!

2 reaktioner till “Morgonträning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s