TjejVasan 2010


Jag måste väl avlägga en liten rapport från TjejVasan trots att jag är superbesviken 😦
Jag hade siktat på 3 timmar men efter ca 2 km fick jag så ont i magen så att jag inte kunde stå upprätt. Åkte ihopkrupen och så fort jag rörde benen för hastigt eller vred på magen så gjorde det så ont så att jag stönade… 😦
Dåligt fäste och dåligt glid, dåliga spår. Jättesynd för jag var så peppad före. Hade sovit ordentligt, ätit ordentligt och var jättetaggad…

Åkte på 3.31 förra året och då var jag mindre tränad. Var övertygad om att slå den tiden i år.

Men, men inte mycket att göra åt…Antingen blev jag kall (hade bara långkalsonger och tunna löpartights) eller så var det för att jag var superkissnödig 😦 Ingen toa förrän efter 1 mil…och det var ju orutinerat såklart att inte se till så att man var ”nykissad” innan start..men nu har jag lärt mig det till nästa år 😉

Inte förrän jag hade duschat och satt på bussen började magvärken att ge med sig.

Nästa år ska jag även teknikträna lite så att inte all kraft går åt på fel sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s