TjejVasan 2009


Det här är rapporten från TjejVasan 2009, bara för att jag vill samla allt på samma blogg…

Det första loppet i Tjejklassikern 2009 var alltså tjejvasan – 3 mil på skidor…Jag hade inte åkt skidor sedan mellanstadiet….Som tur var den här vintern var det ju mycket snö så träningsmöjligheter fanns ju.

Sammanlagt åkte jag kanske 3-4 mil uppdelat på 5-6 tillfällen innan TjejVasan. Det är inte att rekommendera – sista 5 km på tjejvasan ville inte kroppen lyda – men jag tog mig fram på envishet =) Så några längre lopp innan är nog smart…

Sluttid blev 3:31.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s