Lidingö Tjejlopp 2009


Det gick bra att springa loppet trots problem med benhinnorna tidigare. Tiden 1:07 är jag också nöjd med. Vi stog längst bak i vår startgrupp och fick gå i ca 9 minuter innan vi kunde komma igång och springa. Det var första gången jag sprang 1 mil och jag är förvånad över att det gick så pass lätt – vips dök skylten med 8 km upp och de sista 2 km gick lika lätt som det hade gjort tidigare. Jag gick upp för alla långa backar för att spara på krafterna eftersom jag inte visste hur mycket ork jag skulle ha på slutet – men på upploppet kutade jag för allt jag orkade – för jag hade ju krafter kvar =)
Jättefin bana med varierande terräng och härlig skogsdoft.

Sammanfattningsvis kan jag säga att Tjejvasan var den mest krävande av Tjejklassiker loppen. Nästa år ska jag slipa på tiderna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s