Detta blir min träningsblogg


Jag har ju en annan blogg också som jag skapade när jag tyckte att renovera hus var det roligaste som fanns…
Nu tycker jag att träning är jätteroligt! Så roligt att jag vill ha en egen blogg till min träning.

Det har verkligen inte varit så förut – att jag gillat att träna alltså…Jag har köpt träningskort och gått ett par tre gånger…sedan har jag alltid haft något att skylla på…förkyld, trött, skjutsa barn…ja massor av ”dåliga ursäkter”.

Förra året bestämde jag mig för att genomföra TjejKlassikern för att komma igång med träningen. Jag genomförde klassikern men jag kom inte igång med träningen.
Har anmält mig i år också och har som mål att bättra på tiderna genom att träna mer.

Jag tog hjälp av min syster – hon fick bli min PT. Hon satte ihop min träning för ca 3-4 veckor som jag följde till punkt och pricka för att ”vara duktig”. Efter den tiden kändes det jätteroligt att träna och nu planerar jag mina träningsveckor själv och jag skyller inte på något för att slippa träna. Jag har snarare svårt att hinna med att träna allt som jag vill för att det är så roligt =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s